Към границата на съня на честотите на релаксацията чрез ChangeWave-Relax


Програмата ChangeWave-Relax има продължителност от 15 минути и нейните цели са:

  • бързо заспиване при нормално - невъзбудено състояние на съзнанието.
  • бързо превключване от стрес към по-спокойно състояние - при по-високи нива на активност.

Най-доброто време за слушане на програмата е вечер преди заспиване. Друго подходящо време е след работа, ако се нуждаете от бързо "откъсване" от стреса. Но изберете едно време и слушайте програмата само в това време в продължение на поне една седмица. Това е много важно, защото мозъкът се нуждае от време за да се научи и да затвърди промяната. Слушайте в легнало положение и със затворени очи. Не е нужно да се опитвате да се концентрирате или да мислите за нещо определено. Просто слушайте.

Програмата е подходяща за вас, ако не страдате от сърдечни, нервни, психически заболявания и не се намирате в процес на лечение. Никога не слушайте този тип програми по време на работа с машини или докато шофирате!

Използвайте само качествени стереослушалки, слушането на високоговорител или не-стерео отнема ефекта на програмата. Не бъркайте дясната и лявата слушалка.


Тази програма е предназначена да ви доведе близо до долната граница на Тета състоянието (преди границата на съня). Изкуствено генерираният шум започва стимулация с честота 20 херца, което отговаря на будно, но не превъзбудено състояние и понижава честотата до 4,7 херца в долните граници на Тета. 

Ако човек започва слушането с високо ниво на активност, това късо време може да не е достатъчно за толкова голям скок към заспиване, но стимулира мозъка да започне да понижава честотата на вълните си. Към края има леко завръщане към областта на алфа (до 12 херца), което да позволи встъпване обратно в будно състояние, ако не сте заспали и използвате програмата само за кратка релаксация.

 Шумът е примесен с повтарящи се музикален ритъм и глас, които подкрепят навлизането в пасивно състояние на съзнанието (активиране на дясното полукълбо и постепенно изравняване на активността на двете полукълба, което е характерно за тета).
Поръчайте програмата ChangeWave-Relax в две прости стъпки:

  • 1. Заплатете сумата от 9.00 лева чрез бутоните за PayPal или EPay.bg по-долу.
  • 2. Ако се затруднявате да поръчате по Интернет, прочетете по-долу указанията за плащане на гише Изипей - навсякъде в страната.
  • Веднага щом пристигне потвърждение за плащането ви, програмата ще ви бъде изпратена по електронната поща във формат mp3.
За въпроси използвайте формата за контакт на changewire.info, facebook или google +

Поръчайте програмата чрез плащане с еPay.bg тук:
Описание Сума
ChangeWave-Relax: ChangeWaves! 9.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкипоръчка чрез Изипей гише

Ако ви е трудно да извършите плащане по Интернет, можете да го направите и на място в едно от стотиците гишета на EasyPay в цялата страна. Плащането през гише на изипей е много лесно:
  • избирате най-удобното за вас от 2004 гишета в цялата страна. Списък на гишетата и търсене на адрес http://easypay.bg/?p=offices
  • на гишето заявявате, че желаете да внесете 9,00 лева по микросметка Клиентски номер (КИН): 5353993162 Плащането през гише ще ви струва допълнително 30 стотинки по тарифите в момента.
  • като основание за превода продиктувайте "Мозъчни вълни 1" + вашият email адрес и име.
  • моля за всеки случай след това изпратете на адрес http://changewire.info/?page_id=37 своя емайл, датата и гишето на което сте платили (ако са записали случайно с грешка емайла ви)
  • ще получите програмата на емайла си веднага щом плащането бъде потвърдено

поръчайте чрез PayPal